Luoyang Mingzhen pravac čelika loptu co

Proizvodi

Knowledge
Dom > Izložba > Sadržaj

Kratka povijest čelične kuglice

Source:Luoyang mingzhen ležajevi čelične kuglice Co | Updated: Sep 05, 2017

Steel Ball.jpg

1883, peder u njemačkom stvorio svjetski prva lopta brusilica. Njegov izgled je primitivac; Njegova struktura je jednostavan; Njegova veličina je skromna. Međutim, svoj rodni stvoren na početku ljudske čeličnom kuglicom proizvodnja. Bilo je 121 godina povijesti.

U polu-feudalne i polu-kolonijalne Kini, ne postoji kineski vlastiti ležaj industrije. Tokom rata protiv Japanaca, NTN uspostavio pravac tvornica (ZWZ prethodnika) za prilagođavanje sredstava održavanja. Kontrolirati smjer proizvodna tehnologija, pomoću čelične kuglice je proizveden od strane Japanske i šalju u Kini za skupštinu. 1948., ZWZ je bio oslobođen. Jin deyuan pjesmu Miki i drugi u ZWZ pravac tvornica odlučio promijeniti situaciju zaostalost kineski može ne proizvesti čelične kuglice. U nedostatku tehnologija i crteže, oni proizvode opremu na svojim rukama, brušenje cilindra u sferi stvaranja kineski prvi čelične kuglice, stvaranje povijesti kineske čelične kuglice proizvodnje.

Nakon oslobođenja, pod ideološkim vodstvom centralne vlade želi vratiti nacionalne ekonomije što skorije uspostaviti novi kineski industrijski sustav, država postavila niz velikih ključnih preduzeća. Kao neizostavan pribor u metalurgije, poljoprivredna mehanizacija, kemikalije, automobili, traktori, alatnih strojeva i vojna industrija – smjer, to je neupitno uključeni u redovima. ZWZ prvi put uključena u poduzećima ključ razvoja. Kasnije, zbog potrebe za Korejski rat, HRB je uspostavio. ZWZ i HRB uvezeni čeličnom kuglicom proizvodna oprema iz Sovjetskog Saveza, slanje Gong Zhaoliang, Li Shiliang i drugi studirati u Sovjetskom Savezu uvoz čelične kuglice proizvodnja tehnologiju i upravljanje način Sovjetskog Saveza.

U 1950, zgrada Luoyang imajući tvornica (uključen čeličnom kuglicom radionica) je naveden kao jedan od 156 ključnih projekata da Sovjetski pomagao u Kinu. Cijela tvornica je pomagao kampova u Sovjetskom Savezu. IzgradnjaZWZ, HRB i LYCpokazuje da kineski čeličnom kuglicom proizvodi zakoračili u sustavno, velikim i razvijenim proizvodnje. Zbog utjecaja uvjeta i transplantaciju sovjetske proizvodnje način, imajući poduzeća pretvorila prstenje, kotrljanje elemenata i kavez dok procesi skupštine koje su sve završile poduzeće. Čelične kuglice je važan dio u ležajeve. Kako bi se zadovoljile odgovarajući zahtjev preduzeća, ZWZ, HRB i LYC pravac tvornica postavili svoje čelične kuglice proizvodnje radionica uz pomoć Sovjetskog Saveza stručnjaka. Počela proizvoditi čelične kuglice u velikim količinama i uzgaja brojne okosnice za proizvodnju čelika loptu. Kao što je bilo, ZWZ, HRB i LYC su rodno kineski čelične kuglice.

U to vrijeme lopta proizvodnje imao nacionalni standard. Koristi SSSR ГOCT3722 standarda i proizvodnju razred čelične kuglice su ⅰ, ⅱ i ⅲ (ekvivalent na trenutnu G10, G20 i G40). Što se tiče stvarne proizvodnje razred, više od 95% je razred ⅲ i samo vrlo malu količinu proizvoda je razred ⅱ. Sa navedenih procesa, razreda ⅰ se ne može proizvesti. Za neke vojne proizvode, ima posebne zahtjeve. Će se povećati u jednom jarku preklapanje metoda potrebama razreda, ali ova metoda je mučan proces, niske proizvodnje učinkovitost, velika razlika veličina groove i visoku proizvodnu cijenu.

Reforme i otvaranja, kineski pravac industrija brzo razvijala. Naročito uvođenje stranog kapitala i dodatkom privatnog kapitala, ubrzava razvoj kineske utjecaja industrije. Kao važan pravac dio 'čelične lopta', također je ušla u redove proizvodne snage i pravac.


Upit

Ako imate bilo koji upit o navodnim ili suradnju, slobodno nam e-mail na info@mzsteelball.com ili koristite sljedeći obrazac za upite. Naš prodajni predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala vam na vašem interesu za naše proizvode.

Obratite nam se
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luoyang, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošte: info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto Galerija | Vijesti i događaja | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica