Luoyang Mingzhen pravac čelika loptu co

Proizvodi

Knowledge
Dom > Izložba > Sadržaj

Karakteristike Cast čelične kuglice

Source:Luoyang mingzhen ležajevi čelične kuglice Co | Updated: Aug 08, 2017

Casting Steel Ball.jpg

Lijevanog čelika loptu je proizveden lijevanjem. Obično se koristi u tvornica cementa, elektrana, kemijske tvornice, tvornice kvarcni pijesak, Kremenog pijeska tvornica i tako dalje.

Lijevanog čelika loptu mogu se podijeliti u tri kategorije zbog različitih kroma: visoko Krom čelika loptu, loptu srednje Krom čelika i nisko Krom čelika loptu. Međutim, zbog razlike u sadržaju kroma od lijevanog čelika loptu, njihove karakteristike nisu iste. Lijevanog čelika loptu su opisani zasebno kao ispod:

1. visoka Krom čelika loptice pokazatelji

Kroma od visoko Krom čelika loptu je veća ili jednaka 10,0%. Sadržaj ugljika je između 1,80% i 3.20%. Prema nacionalnim standardima, tvrdoća čelika visoke Krom lopta mora biti ne manje od 58HRC i utjecaj vrijednost mora biti veća ili jednaka 3.0j / cm2. Kako bi se postigla tvrdoće, visoka Krom čelika loptu morate koristiti visoke temperature cikličke. U ovom trenutku, postoje dvije metode od visoko Krom čelika loptu gašenje gašenje domaće, uključujući ulje i vjetar gašenje. Ako testiranje tvrdoće od visoko Krom lopta je manji od 54HRC, to znači da ga se ne ugase. 

2. srednje Krom čelika loptice pokazatelji

Kroma srednje Krom čelika loptu kreće od 3,0% na 7,0% i sadræaj ugljika je između 1,80% i 3.20%. Svoj utjecaj vrijednosti ne bi trebalo biti manje od 2.0j / cm2. Nacionalni standardi zahtijevaju tvrdoće srednje Krom lopta treba biti veća ili jednaka 47HRC. Kako bi se osigurala kvaliteta, srednje Krom čelika loptu treba visoke temperature kaljenje eliminirati stres lijevanja. Ako je površina čelične kuglice crne i crvene, dokazano je da čelične kuglice liječi od visoke temperature kaljenja. Ako površina čelične kuglice još uvijek ima metalik boju, možemo suditi čelične kuglice ne liječi.

3. niska Krom čelika loptice pokazatelji

Općenito, kroma na niske Krom čelika loptu kreće se od 0,5% do 2,5% i sadræaj ugljika je između 1,80% i 3.20%. Dakle, prema nacionalnim standardima, tvrdoća niske Krom čelika loptu ne smije biti manja od 45HRC i utjecaj vrijednost bi trebao biti ne manje od 1.5j / cm2. Niska Krom čelika loptu također trebaju vlažno kaljenje kako bi se osigurala kvaliteta. Ovaj tretman može eliminirati stres lijevanja. Ako je površina čelične kuglice deepred, dokazano je da čelične kuglice liječi od visoke temperature kaljenja. Ako površina čelične kuglice još uvijek ima metalik boju, možemo suditi čelične kuglice ne liječi.


Upit

Ako imate bilo koji upit o navodnim ili suradnju, slobodno nam e-mail na info@mzsteelball.com ili koristite sljedeći obrazac za upite. Naš prodajni predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala vam na vašem interesu za naše proizvode.

Obratite nam se
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luoyang, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošte: info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto Galerija | Vijesti i događaja | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica