Luoyang Mingzhen pravac čelika loptu co

Proizvodi

Knowledge
Dom > Izložba > Sadržaj

Klasifikacija Čelične kuglice

Source:Luoyang mingzhen ležajevi Čelične kuglice co | Updated: Jan 09, 2017

Od primjene glavnih kategorija, loptu mogu se podijeliti u Primjeni Brušenje industrija otporna na trošenje čeličnom kuglicom i primjena preciznosti Imajući industrije čelika loptu u dvije kategorije. Nositi otporan na čeličnom kuglicom (loptu) najčešće se koristi u industrijske prakse koristi proizvode, postoji izreka: andquot; biće drobi industryandquot; Rekao je to vrlo dobro; u precizno ležaj Čelične kuglični ležaj industrije i život polje ima dugu povijest, treba zvati loptu u užem smislu (poznatiji kao Čelične kuglice). Lopta je lopta, čelika i u obliku mljevenje tijelo tavi. Po obliku bodova, možemo podijeliti na pozitivne majstoricu (sada uskim smislom za naslov), kapsula loptu, Ovalni loptu, yin i Yang loptu, Šuplje lopte, više lice loptu, lopta je nestalih (površina tijela ima jama), itd... Postoje četiri vrste proizvodnje čelika loptu: kovanje, valjanje, polukrutih formiranje i lijevanje. Zbog posebne uvjete korištenja i u sveobuhvatno okruženje i pozadinu povijesti i mineralna prerađivačke industrije, kovanje i valjanje kugle zauzimaju veliki udio u ovim djelatnostima. Polukrutih formiranje je nekonvencionalan lijevanje, umrijeti lijevanje može objasniti karakteristike sobe jednostavno i jasno, uz glumce kao što su, kao što su kovanje, lijevanje i kovanje formiranje odličnim nastupima obje prednosti napredne tehnologije i privlači pozornost ljudi. I onda lijevanje čelika loptu sa svoje jednostavne, fleksibilne i pouzdane proizvodnje, lako ostvaruju poizvodnja niske investicije proširenje prednosti, pogotovo kad Stručnjaci i inženjeri u peći proizvodnje čelika pomoću raznih naprednih tehnologija i dizajn legure sastava, igrati beskrajne mašte, stvoriti više inovativni, napredniji Sorti, za potrebe natjecanja donijeti smislom za ostvarenje , tako da više ljudi može razumjeti. Nezadovoljstva behoove baci loptu i potencijal, održivi razvoj postao glavna snaga u Brušenje industrija posebno drobljenje industrijske loptu u način proizvodnje cementa.

Upit

Ako imate bilo koji upit o navodnim ili suradnju, slobodno nam e-mail na info@mzsteelball.com ili koristite sljedeći obrazac za upite. Naš prodajni predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala vam na vašem interesu za naše proizvode.

Obratite nam se
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luoyang, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošte: info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto Galerija | Vijesti i događaja | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica