Luoyang Mingzhen pravac čelika loptu co

Proizvodi

Knowledge
Dom > Izložba > Sadržaj

Trenutni status Karbida kontrolom kakvoće Imajući čelika u Kini i inozemstvu

Source:Luoyang Mingzhen pravac čelika loptu Co. Ltd. | Updated: Jul 11, 2016

U usporedbi s GCr15 hypereutectoid noseći čelik, kontrolu Karbida uglavnom odnosi na zonski ferita za srednje ugljični čelik i infiltracija noseći čelik. Tehnologija kontrole je lakše u odnosu na problem nema mrežaste karbid hypereutectoid noseći čelik, srednji ugljičnog čelika i infiltracija noseći čelik. Možda to može biti u obzir kao drugi faktor srednje ugljični čelik i infiltracija noseći čelik dostiže 30% - 50% u inozemstvu. Kako bi se poboljšali homogenost i smanjite veličinu Karbida. S jedne strane, može usvojiti tehnologiju niske temperature kontrolirana valjanja i hlađenja kontrole za smanjenje i potiskivanje reti karbid, pripremiti za kasnije spheroidizing žarenja. S druge strane, za hypereutectoid noseći čelik možemo poboljšati izotermna žarenja do profinjenosti i homogenizacije na karbid. Ciklus indukcija spheroidizing žarenja tehnologija je korištena u spheroidizing žarenja vruće valjane GCr15SIMn pravac čelika. I ovaj program realiziran Karbida rafiniranja u nekoliko minuta, što skratiti vrijeme od pheroidizing žarenja i poboljšati profinjenosti i homogenizacije na karbid. Tako za pravac čelika, ima ogroman razvoj prostora za izotermne žarenje od je karbid i trebamo daljnja istraživanja u budućnosti.

Luoyang Mingzhen noseći čeličnih co., ltd proizvodnja Imajući koristi Čelične kuglice za više od 20 godina. Izvoz naše nosivih čeličnih muda za Ameriku, Japan, Koreja, Češka, Španjolska, Kanada, Rusija, Slovenija i tako dalje. Vjerujemo da naša Čelične lopta će ići za svuda po svetu Ovisno o naš najbolji Čelične kuglice i najbolju uslugu. Luoyang Mingzhen je stvaranje Imajući trčanje glatko i glađe. Pridružite nam se u naš stručnjak za nošenje jaja da zadovolje sebe.


Upit

Ako imate bilo koji upit o navodnim ili suradnju, slobodno nam e-mail na info@mzsteelball.com ili koristite sljedeći obrazac za upite. Naš prodajni predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala vam na vašem interesu za naše proizvode.

Obratite nam se
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luoyang, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošte: info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto Galerija | Vijesti i događaja | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica