Luoyang Mingzhen pravac čelika loptu co

Proizvodi

Knowledge
Dom > Izložba > Sadržaj

Mere za rešavanje uobičajenih nedostataka čeličnih lopti praznih (Ⅱ)

Source:Luoyang mingzhen ležajevi čelične kugle Co., Ltd | Updated: Jul 28, 2017

Steel Balls Blanks.jpg


5. Mere za pomicanje i veliku toleranciju: zbog nepravilnog podešavanja kalupa, možemo nastaviti da prilagođavamo kalup za eliminaciju; za veličinu tolerancije uzrokovanu habanjem kalupa, potrebno je zamijeniti novi kalup. Za zamenu starih kalupa, možemo ih popraviti i ponovo koristiti. Štampa sa žigom uključuje ploču za sečenje, ploču za rezanje noža i umivaonik, njihovo popravljanje i ponovna upotreba su sledeće:

5.1 Popravljanje i ponovna upotreba kalupa za rezanje: kvalitet kalupa za rezanje određuje kvalitet materijala i čelične kuglice. Popravljanje kalupa za rezanje uključuje brušenje radnog lica i otvora kalupa za sečenje. Količina mlevenja je 0,5mm. Pošto se odlučuje o dužini kalupa za rezanje, nositi 0.5mm treba dodati tesnilo debljine 0.5mm za dopunu.  

5.2 Popravljanje i ponovna upotreba ploče za sečenje: isto kao i rezani pločice, kvalitet noževne ploče za rezanje određuje kvalitet materijala i čeličnih kuglica. Popravljanje i ponovna upotreba nožne ploče za rezanje uključuje brušenje radnog lica i ivičnog dela ploče za rezanje noža.

5.3 Popravljanje i ponovna upotreba mrtvih zavisi od popravke radnog dela. Iz podataka o testiranju sumiramo debljinu sloja debljine sloja debljine 0.5mm.    

6. Mere za pukotine: Pošto je materijalni pukotak problem kvaliteta sirovine, sirovine sa pukotinama ne mogu se koristiti za uznemirenje prozora od čeličnih kuglica. Uznemirujuće pukotine je jedan od uobičajenih problema s kvalitetom kada se udaraju čelične kugle. Materijalna tvrdoća je previsoka ili je ometanje odnosa neprimereno i može uzrokovati uznemirujuće pukotine. Pukotina uzrokovana materijalom visoke tvrdoće, možemo izvaditi bar materijal da ga riješimo; Što se tiče uznemiravanja pukotina uzrokovanih prevelikom omjerom uzbuđenja i prevelikim materijalom, možemo pravilno povećati prečnik šipke ili smanjiti dužinu materijala za eliminaciju.


Upit

Ako imate bilo koji upit o navodnim ili suradnju, slobodno nam e-mail na info@mzsteelball.com ili koristite sljedeći obrazac za upite. Naš prodajni predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala vam na vašem interesu za naše proizvode.

Obratite nam se
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luoyang, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošte: info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto Galerija | Vijesti i događaja | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica