Luoyang Mingzhen pravac čelika loptu co

Proizvodi

Analiza potreba High-end Kuglični ležaj u Kini: Vjetar energije opreme koristi ležaj

Čelične kugle su jezgre dijelovi ležajevi i ležajevi su jezgre dijelovi vjetroturbine. Raspon vjetar Imajući moć prilično široko koristi, iz Imajući koristi u oštrica vjetrokaz, glavne osi i skretati high-speed ležaj koristi u slučaju opreme i generatora. Zbog oštre okruženju vjetar energetske opreme i nezgodan održavanja, uvjet da pravac dijelova je stroža. Imajući koristi u vjetroelektrane treba da ne samo biti uz dovoljno snage i opterećenja sposobnosti ali također ima vijek trajanja koji nije manje od 20 godina.

U sadašnjost, lokalni vjetar moć utjecaja je postupno zakoračili razmjera proizvodnje i sistematizovani proizvodnje. Međutim, to je jedini ograničen u skretati ležaj i Smola sustav smjer koji imaju niže tehničke prepreke u vjetroturbine, ali mogu proizvesti glavne osi i brzina increaser Imajući koji zahtijevaju veća proizvodna tehnologija. Sada, masovna proizvodnja sposobnost vjetroturbina do 3 MW u Kini dosegla 45.000 setovi i domaće zamjene stopa dosegla više od 80%. Ali glavna OS i brzina increaser Imajući još uvijek uglavnom oslanjaju na uvoz.

Mnogim stranim zemljama primjenjuju nove posebne toplinske obrade čelika SHX(40GrSiMo) u yawing i Smola nosivi sustav. Kroz Površinske indukcija plamen ugasi toplinske obrade, to mogu pa kontrolirati kaljeni sloj dubine, površinska tvrdoća, mekani bend širine i pukotine na površini (posebno kontrola korijena opremu). Za brzinu increaser Imajući i glavne osi Imajući, koristeći carbonitriding stabilniji preostale Austenita volumni (30% - 35%) i veliku količinu exiguous Karbida i carbonitride na površini od dijelova, koji mogu uvelike poboljšati vijek trajanja Imajući u uvjetima zagađene podmazivanja.

Kvaliteta materijala je najvažniji faktor u ležaj generacija energije vjetra. Praznine između vjetar snage Imajući u kući i u inozemstvu su režiji, materijal prvo, onda vjetar snage smjer dizajn, tehnika tehnika i razini opreme.

Luoyang Mingzhen noseći čelik loptu co je nova moderna tvrtka ulaže u opremu i napredne tehnike za poboljšanje kvalitete i smanjiti proizvodnju troškovi čeličnom kuglicom. High-end iznošenje smo na putu zadovoljavajući potrebe high-end Imajući koristi Čelične kuglice i dobrodošli da pridružite nam se u naš stručnjak za nošenje jaja da zadovolje sebe.


Upit

Ako imate bilo koji upit o navodnim ili suradnju, slobodno nam e-mail na info@mzsteelball.com ili koristite sljedeći obrazac za upite. Naš prodajni predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala vam na vašem interesu za naše proizvode.

Obratite nam se
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luoyang, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošte: info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto Galerija | Vijesti i događaja | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica