Luoyang Mingzhen pravac čelika loptu co

Proizvodi

Smanjiti potrošnju energije od Nehrđajućeg čelika loptu proizvodnje.

Inox loptu proizvodnje industrybegan u prošlom stoljeću. I ubrzano razvijao uz poboljšanje Proizvodnih tehnika. Međutim, zbog širenja skale i tvornica količina, inox loptu industrija počela da uđu u niskim dobit razdoblja. U međuvremenu, sa tehnički zahtjev diže troškove počeo povećati kao dobro. Međutim, kako je minsam dio strojne opreme, cijena čeličnih kuglica je ograničen u određenom rasponu. Dakle, smanjenje troškova postaje ključ za potjere profita. Kako bi smanjili troškove, a onda bi cijena prednost i dugogodišnji razvoj, jerry i vještački postaje uobičajena i česta u inox loptu proizvođača. Ali znamo da je dugoročna strategija. I znanstvene energije je ključ.

1. znanstveni odabir sirovina

Materijalni iskorištenja je važno kada smo odabrali sirovina. Kao prvo, odabir čelika dobavljači izravno i smanjenje srednje linkove. To postaje moguće smanjiti troškovi materijala. Zatim odaberite isplativo materijala proizvođačima da se smanji dodatni rasipanje resursa.

2. proizvodni proces

Za proizvodnju kalupa, odaberite Karbida umire, a plijesni nakon stvrdnjavanja tretman za poboljšanje loptu otpornost na habanje i zamor. Na loptu hladno tarifnog postupka, odaberite teško rezati alati za smanjenje kuglasti embrij tolerancije i zatim spremiti materijal, produžiti život u kalupe, smanjiti troškove proizvodnje.

3. kontrola pomoćnih tvari

To treba abrazivne i Brušenje tekućine pomoći Brušenje tokom je deflashing, završna obrada i Brušenje. redovne kvantitativne od one mogu spasiti tvari trošak i Ukupni smanjiti trošak proizvodnje čeličnom kuglicom.

U današnjem visoko tržišno okruženje, to će biti uklonjen s vremenom da slijepo niže cijene, bez obzira na kvalitetu. Ispravan i najbolji način je koji se slažu sami poboljšanje kvalitete proizvoda, tehnike i nižih troškova proizvodnje u isto vrijeme.

Upit

Ako imate bilo koji upit o navodnim ili suradnju, slobodno nam e-mail na info@mzsteelball.com ili koristite sljedeći obrazac za upite. Naš prodajni predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala vam na vašem interesu za naše proizvode.

Obratite nam se
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luoyang, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošte: info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto Galerija | Vijesti i događaja | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica