Luoyang Mingzhen pravac čelika loptu co

Proizvodi

Studij na mehaničke karakteristike visoke brzine valjanja kutem od Aero motora

S razvojem znanosti i tehnologije i Aero Engine performanse u stalnom porastu. Kotrljanje kutem od naširoko koristi kao potpora sustav Aero motora rotora, mehaničke karakteristike na dinamičke karakteristike rotora sustav ima važne implikacije, pogotovo više izražen pri velikim brzinama. Stoga, kako bi zadovoljili potrebe nove generacije napredne značajke aero motora razvoja, istraživanja o Aero Engine high-speed kuglični ležaj potrebno je. Ovaj rad se fokusira na mehanička svojstva visoke brzine valjanja kutem od Aero-motor, obaviti slijedeće poslove: (1) Dinamika i konačnih elemenata metoda se koristi za, kotrljanje Imajući mehanički model uspostavljanja kotrljajnih ležajeva raspodjelu opterećenja je studirao, analizirati različite strukture i opterećenje parametre kontaktnog kuta, distorzije, efekti kontakt ukočenost i ograničenje brzine zakona. Usporedba izračunatog i eksperimentalno rezultata pokazati da rezultati su skladu s eksperimentalnim rezultatima dva algoritama, metoda konačnih elemenata ima prednosti u točnost i kvazi-Dinamička metoda ima prednosti u pogledu efikasnosti. (2) na temelju elastohydrodynamic podmazivanje teorije studija na Minimalno ulja debljinu od valjanja ležajevi i ulje filma ukočenost karakteristike, analizirati efekte različitih opterećenja parametara na svoje. Ulje film ukočenost i Krutost spajaju i Kompozitni ukočenost ležaj je izvedeno, koncept i izračun valjanja Imajući ekvivalent krutosti metoda je predložio. Studija slučaja minijaturni motor sa keramičkim kotrljajnih ležajeva iskazuju svoj ekvivalent krutosti i prigušenja. Studije pokazuju da određene instalacije, podmazivanje i predoptere stanje, kada je frekvencija omjer λ 1 sati, noseći ekvivalent ukočenost, kao brzine povećava. (3) s obzirom na učinak kuglični radijalni kreatinina i drugih faktora, formula za Izračunavanje trajanja kotrljajnih ležajeva je izmijenio. Studije pokazuju da utjecaj trajanja kuglični ležaj, bez uzimanja u obzir visoka lopta utječu na izračun rezultata. Prema revised formula, analizira strukturu i utjecaj parametara opterećenja na vijek trajanja kotrljajnih ležajeva, Predložene metode i mjere snose umor život. Kotrljanje kliznih modela istraživačkim loptu i klizna varijacija brzina kutna brzina rotacije, predstavlja metode i mjere za Sprečavanje utjecaja kočenja.


Upit

Ako imate bilo koji upit o navodnim ili suradnju, slobodno nam e-mail na info@mzsteelball.com ili koristite sljedeći obrazac za upite. Naš prodajni predstavnik će vas kontaktirati u roku od 24 sata. Hvala vam na vašem interesu za naše proizvode.

Obratite nam se
Adresa: Liupo selo, Mangling grad, Yanshi, Luoyang, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošte: info@mzsteelball.com
Dom | o nama | Proizvodi | Tehničke informacije | Foto Galerija | Vijesti i događaja | Obratite nam se | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica